SØSS & DI.

 

Søss & Di drives av søstrene Helen og Nancy Idland.

Di er to engasjerte søstre som alltid har elsket hår, mote og interiør. Så dette ligger hjertet nært.
Etter å ha jobbet sammen i 18 år har di fortsatt den samme gnisten for yrket, om ikke mer.

 

Drømmen har alltid vært å drive deres egen salong, som inspireres fra det "Danske". Salongen gir et intrykk av det hjemmekoselige og rustikke.
Stedet får folk til å føle seg hjemme. Spesielt med di dype vinduskarmene, fylt med puter, skinfeller og koselig interiør.

Det var ikke før i 2010 at søstrene Idland
bestemte seg for å starte opp en egen salong. Det var ikke lenger noen tvil etter å ha sett lokalet som passet perfekt for deres drøm om å drive en slik salong. Salongen ligger i sentrum av Ålgård. Og vi er så heldige å få ligge vegg i vegg med Ålgård Blomster i gamle "Uddlahuset".


Søstrene var så heldige å fikk med seg verdens beste ansatte. Frisørene Carita (også utdannet Makeup artist), Irene, Åse og vår 2 års lærling Astrid. Drømmen gjekk i oppfyllelse.

 

Vårt mål er at våre kunder skal få en god dose hverdags luksus, blandt topp hårprodukter, sminke, klær og interiør. "Kun det beste, for di beste."

Kundene skal kunne finne roen, senke skuldrene og nyte god service, fra di kommer inn dørene til behandlingen er over.  En god hårvask, i behaglige stoler. Slappe av med en god kopp te, eller nykvernet kaffe mens frisøren gjør sitt ytterste på å få deg som kunde fornøyd. For oss er en god frisøropplevelse viktig.

Vi er en gjeng oppdaterte og engasjerte frisører, som vet å ta vare på alle som kommer innom.

 

Velkommen skal DU være.
 

 

 


 

BAKGRUNNEN TIL SØSS & DI

 

© 2023 Bio Beauty Care. No animals were harmed in the making  of this site.
  • w-facebook
  • w-googleplus
  • w-tbird